• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi digitalni servis za podršku kompanijama: Sutra promocija Inovers platforme u Privrednoj komori Srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Platforma pomaže kompanijama u poslovanju korišćenjem najsavremenijih tehnologija i primenom inovacija

  • 0
Inovers, Inno-verse Foto: PKS

Novi digitalni servis za podršku kompanijama u unapređenju poslovanja, Inno Verse platforma, zasnovana na veštačkoj inteligenciji, biće predstavljena sutra u Privrednoj komori Srbije u prisustvu ministarke nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelene Begović.

Platforma pomaže kompanijama u poslovanju korišćenjem najsavremenijih tehnologija i primenom inovacija, navodi se u saopštenju PKS.

Učesnicima skupa će se obratiti predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i ministarka za nauku, tehnološki razvoj i inovacije Jelena Begović, a mogućnosti platforme predstaviće osnivač i generalni direktor austrijske IT kompanije IN-Manas Franc Bajlom i direktor Centra za digitalnu transformaciju PKS Predrag Nikolić.

Platformu su kreirali IN-Manas i Centar za digitalnu transformaciju uz podršku Privredne komore Srbije.

Usluga kompanijama u Srbiji, prvi put, na jednom mestu i u realnom vremenu nudi globalni fond informacija i znanja u industrijama i delatnostima u kojima posluju, obezbeđuje pametne alate za analizu trendova, procenu konkurencije ili izbor tehnologija, a pomaže i u razvoju poslovnih ideja i novih poslovnih modela.

Poseban kvalitet Inno Verse platforme su mnogobrojne mogućnosti povezivanja u digitalnom prostoru - sa partnerima, timovima, ekspertima, korisnicima iz korporativnog sektora, ali i iz akademske, naučno-istraživačke i inovativne zajednice, navodi se u saopštenju PKS.

(Ubrzanje.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ubrzanje Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari