• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako da postanete deo Inoversa - vrlo jednostavno!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi digitalni servis PKS delo je Centra za digitalnu transformaciju i austrijske kompanije "In Manas"

  • 1
Inovers, Inno-Verse Foto: PKS
  • Ulazak na novu digitalnu platformu omogućen preko tri sajta

  • Svaki korisnik bira sektore poslovanja koji ga najviše zanimaju

  • Inno-Verse je povezan na sve relevatne međunarodne baze podataka

Inno-Verse, nova digitalna platforma Privredne komore Srbije na bazi veštačke inteligencije za što lakše i brže povezivanje privrede sa najnovjim IT rešenjima, danas je predstavljena javnosti i dostupna je korisnicima.

Do Inno-Verse se može doći vrlo jednostavno i lako. Inno-Verse se nalazi na web adresi https://inno-verse.biz/, a može joj se pristupiti putem sajta CDT https://www.cdt.org.rs/ i PKS https://pks.rs/.

Unošenjem odgovarajućih podataka, svaki od korisnika bira sektor poslovanja, kao i oblasti interesovanja koje mogu da se odnose na edukaciju, unapređenje poslovnih procesa, saradnju sa novim partnerima, razmenu ideja.

Platforma je povezana sa relevantnim međunarodnim bazama podataka koje sadrže ključne informacije iz velikog broja privrednih sektora, a odnose se na inovacije i njihovu primenu u privredi.

Novi digitalni servis PKS delo je Centra za digitalnu transformaciju (CDT) i austrijske kompanije "In Manas". Namenjena je povezivanju ne samo kompanija i startapa, već i naučno-istraživačkih institucija i akademske zajednice sa ciljem kreiranja novih projekata i poslova, razmene ideja i inovacija, kao i njihove primene u praksi.

Inno-Verse je predviđena za široki krug korisnika, počev od studenata i mladih istaživača novih tehnologija, preko naučnih radnika i univerzitetskih profesora do razvojnih centara unutar kompanija koje su u svakodnevnoj trci za unapređenjem konkurentnosti i tržišnih pozicija.

Vidimo se na Inno-Verse.

Video: Kako do platforme?

(Ubrzanje.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ubrzanje Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari