• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi "krik" tehnologije u Hrvatskoj: Aplikacija rešava veliki problem onih koji žele da pokrenu posao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Revolut pokrenuo novu uslugu

  • 0
Robo advisor Foto: Shutterstock
  • Robo-savetnik štedi vreme za istraživanje
  • Minimalni početni ulog za pristup robo-savetniku je 100 evra
  • Usluga omogućena na osnovu rezultata ankete; Revolut, koji je razvio uslugu, ima iše od 35 miliona korisnika

Globalna finansijska aplikacija Revolut, s više od 35 miliona korisnika širom sveta, pokrenula je proizvod robo-savetnik u Hrvatskoj. Novi proizvod omogućuje klijentima ulaganje u različite poslove bez trošenja sati na istraživanje.

Novi proizvod je koristan za klijente koji nemaju vremena za opsežna istraživanja i aktivno ulaganje, ili ukoliko imaju ograničeno iskustvo u trgovanju ili su sasvim bez iskustva, piše Poslovni.hr.

Revolut robo-savetnik preporučiće klijentima posao na osnovu odgovora klijenata na pitanja, koja će između ostalog utvrditi kakva im je "tolerancija" na rizik i financijske ciljeve.

Nakon što klijent uloži novac u svoj posao, robo savetnik ga automatski ulaže na tržište, kontinuirano prati i upravlja njime. Minimalni početni ulog za pristup robo-savetniku je 100 evra. Robo savetnik će imati godišnju naknadu za upravljanje poslom od 0,75 odsto vrednosti, koja se naplaćuje svaki mesec.

Prema podacima ankete od prošle godine, 53 odsto korisnika reklo je da ne znaju odakle da počnu kada je u pitanju ulaganje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ubrzanje Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari