• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

OpenAI uz pomoć GIF-a najavio ažuriranje GPT prodavnice: Evo šta se menja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uvode se dve promene

  • 0
  • Omogućeno ocenjivanje i komentarisanje
  • Nalozi dopunjeni linkovima ka društvenim mrežama
  • Ažuriranje došlo kao reakcija na "gibberish"

Nešto više od mesec dana nakon što je OpenAI pokrenuo svoju veoma popularnu GPT prodavnicu (store) za korisnike kako bi kreirali i delili prilagođene čet botove sa svetom, kompanija proširuje ponudu - uključuje mogućnost ocenjivanja korisnika i više informacija o profilu kreatora.

Ipak, ideja koja stoji iza toga ostaje pod znakom pitanja, piše Venture beat.

Ocene i privatne povratne informacije

OpenAI je najavio ažuriranja GPT Stora na društvenoj mreži X (ranije Tviter), uz pomoć GIF-a koji pokazuje gde korisnici GPT-a, tzv. treća strana, mogu da ih ocenjuju, koristeći padajući meni u gornjem levom uglu.

Ocene su od jedan do pet, a otvara se i mogućnost privatnog ocenjivanja putem imejla, kao i mogućnost da se ostavi lična imejl adresa.

Prošireni GPT Builder profil

Sa druge strane, za GPT bildere otvara se mogućnost da ostave više informacija o sebi na nalozima, da dodaju link ka Linkdinu, X platformi, svoju veb adresu, prosečnu ocenu, ukupan broj ocena, kao i ukupan broj "konverzacija" koje su započele korišćenjem tog GPT.

Ažuriranja dolaze nakon neobičnog ChatGPT problema koji je uticao na mnoge korisnike ranije ove nedelje, u kojem je ažuriranje dovelo do toga da čet bot počne da izbacuje gibberish, tj. besmislice u odgovorima korisnicima.

(Ubrzanje.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ubrzanje Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari