• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Drugi dokaz da Treds staje na crtu nekadašnjem Tviteru: Uvode opciju kojoj će se pre svega obradovati muškarci

Vreme čitanja: oko 1 min.

Platforma X ima već decenijsko iskustvo na ovom polju

  • 0
Threads i x platforma Foto: Tanjug/AP, Shutterstock
  • Ideja je da se na ovoj platformi nađe nova funkcija, kako bi Treds postao mesto za sportski dijalog

  • Biće omogućeno i praćenje diskusija u vezi sa određenim timom

  • Košarka je, kažu, jedna od najpopularnijih tema na toj društvenoj mreži

Na Tredsu, Instagramovoj aplikaciji nalik nekadašnjem Tviteru (X platforma), uskoro će biti dostupni i sportski rezultati - uživo. Izvršni direktor kompanije Meta, čiji su Instagram i Treds, Mark Zakerberg objavio je pre nekoliko dana da je Treds počeo da testira dodatak - NBA rezultate uživo.

Lansiranje ove funkcije dolazi sa Tredsovim takmičenjem sa platformom Iks, koja već koji već oko deceniju ima rezultate uživo za sportske utakmice. Na ovaj način Treds želi da privuče korisnike, koji bi inače otišli na X platformu - da diskutuju o igri.  Korisnici će takođe moći da dodirnu logo tima kako bi bili preusmereni na razgovor o tom timu i povežu se sa drugim korisnicima koji ih prate.

Ocenjuju da će nova funkcija olakšati korisnicima da se pridruže razgovorima o svojim omiljenim timovima. Kompanija kaže da je košarka postala jedna od najpopularnijih tema na društvenoj mreži i da je NBA Treads postao jedna od najaktivnijih sportskih zajednica aplikacije. Ideja iza nove funkcije je da Threads postane mesto za sportski dijalog, napominje kompanija.

Korisnici mogu potražiti na Tredsu i vreme početka utakmice, a tokom njenog trajanja, mogu naći trenutni rezultat. Nakon završetka može se pretražiti i konačni rezultat, piše Tech Crunch.

Dodavanje rezultata uživo označava najnovije napore Tredsa u izgradnji platforme koja će konkurisati X-u. Nešto ranije, zvanično su uveli funkciju "trending now" za sve korisnike u SAD-u. Lansiranje trending tema dovodi Threads bliže X-u, jer korisnicima omogućava da pronađu aktuelne razgovore koji se odvijaju na društvenoj mreži.

(Ubrzanje.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ubrzanje Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari