• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kompanija Epl predstavlja nove proizvode: Iz tizera se nazire šta će 7. maja "ugledati svet"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ljubitelji tehnologije će moći da prate video prenos prezentovanja

  • 0
Apple, Epl Foto: Tanjug/AP
  • Predstavljanje novih proizvoda predviđeno u okviru događaja Let luz

  • Događaj se održava 7. maja sa početkom u 16.00 sati

  • Ujedno najavili godišnju konferenciju, na kojoj predstavljaju novine u kompaniji

Američka tehnološka korporacija Epl (Apple) je na svom vebsajtu najavila da će 7. maja predstaviti nove proizvode u okviru događaja Let luz (Let Loose).

Prezentacija će započeti u 16.00 časova po srednjeevropskom vremenu, a ljubitelji tehnologije će moći da prate video prenos sa događaja.

Za sada nema informacijama o konkretnim proizvodima, ali sudeći prema Eplovoj kratkoj najavi (tizeru), kompanija će, između ostalog, predstaviti nove tablete sa OLED ekranom, kao i novu Epl olovku (Apple Pencil).

Epl je ranije obavestio javnost da će njegova godišnja svetska koferencija za programere početi 10. juna i trajati do 14. juna, prenosi Tanjug.

Konferencija svake godine donosi novine o razvoju Eplovog softvera, a očekuje se da će firma u junu objaviti nove proizvode na bazi veštačke inteligencije (AI), prenosi Si-En-En (CNN).

Epl navodno želi da ugradi Guglov (Google) model veštačke inteligencije (AI) Gemini (Džemini) u svoje ajfon uređaje, a dve kompanije aktivno pregovaraju o licenciranju ovog proizvoda.

(Ubrzanje.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ubrzanje Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari