• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Unapređuje se i Tinder, uvode novu funkciju: Ovo je podatak koji će moći da vide i oni koji ga ne koriste

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na osnovu korisničkih podataka, odlučili su se na ovaj potez

  • 0
Tinder Foto: Shutterstock
  • Informacija koju je moguće podeliti, namenjena je prijateljima

  • U četvrtom kvartalu 2023. je ukupan broj korisnika koji plaćaju za Tinder pao za osam odsto

  • 8. maja se očekuju podaci o zaradi u prvom kvartalu 2024. godine

Korisnici aplikacije za upoznavanje Tinder ubuduće će moći da podele informacije o svom predstojećem sastanku preko nove funkcije "Šer maj dejt"(Share My Date).

Kako se navodi u saopštenju Tindera, korisnici će moći da prijateljima direktno iz aplikacije pošalju link o predstojećem sastanku, uključujući ime osobe sa kojom se sastaju, mesto sastanka, kao i datum i vreme susreta, prenosi Teh kranč.

Link sa detaljima sastanka biće vidljiv svakom primaocu, bez obzira na to da li je primalac prisutan na Tinderu ili ne, prenosi Tanjug.

Nova funkcija je inspirisana korisničkim podacima Tindera, prema kojima 51 odsto samaca mlađih od 30 godina obavesti svoje prijatelje unapred o detaljima svog sastanka.

U narednim mesecima funkcija će biti dostupna na odabranim tržištima kao što su Sjedinjene Američke Države, Brazil ili Indija.

U Evropi će funkcija najpre biti dostupna u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Španiji, Italiji, Holandiji, Nemačkoj ili Irskoj.

Rast aplikacija za upoznavanje je trenutno usporen, a u četvrtom kvartalu 2023. je ukupan broj korisnika koji plaćaju za Tinder pao za osam odsto međugodišnje, na 10 miliona.

Kompanija Meč grup, koja je vlasnik aplikacija za upoznavanje kao što su Tinder, Meč, Hindž i druge, 8. maja će objaviti podatke o zaradi u prvom kvartalu 2024. godine.

(Ubrzanje.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ubrzanje Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari