• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sledi najveća promena na Netfliksu u poslednjoj deceniji: Korisnici će sada uživati u "lakšem" odabiru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kompanija je istakla da je promena vezana za korišćenje Netfliksa na TV aplikaciji

  • 0
Netflix Foto: Unsplash
  • Ove nedelje kompanija je počela da testira novi izgled

  • Aktivno će se pratiti reakcije, kritike i pohvale novog dizajna

  • Dostupne će biti opcije Početna, Emisije, Filmovi i nova kartica Moj Netfliks

Netfliks  je najavio da velike promene u svojoj TV aplikaciji, i to najveću u poslednjoj deceniji. Kako je prokomentarisao jedan od direktora Netfliks-a Pat Fleming, njihovo interno istraživanje pokazalo je da su korisnici na njihovoj aplikaciji na televizorima često koristili, kako je on to nazvao - gimnastiku za oči.

Njihove oči su stalno kružile po različitim delovima ekrana pokušavajući da pronađu sadržaj koji bi im mogao biti zanimljiv, piše Zimo.

"Želeli smo da sve pojednostavimo, učinimo intuitivnijim i lakšim za navigaciju", objasnio je Fleming, pa bi ubuduće pretplatnici Netfliks-a, kojih ima oko 270 miliona, trebalo mnogo brže i lakše da pronađu atraktivan sadržaj.

Ove nedelje kompanija je počela da testira novi izgled među nekim korisnicima, a vremenom bi novi interfejs trebalo da postane dostupan većem broju ljudi. Pratiće se i reakcije, kritike i pohvale novog dizajna, tako da su moguće naknadne promene izgleda ove aplikacije na televizorima.

Možete videti kako novi Netfliks izgleda na veb stranici Rojtersa, a ove promene nisu radikalne. Više ne postoji bočni meni na glavnoj stranici, a glavne opcije su premeštene na sam vrh ekrana. Postoje opcije Početna, Emisije, Filmovi i nova kartica Moj Netfliks (ova kartica je ranije bila predstavljena na mobilnim uređajima), gde su dostupni filmovi i serije koje je korisnik počeo da gleda ranije i oni koje je označio kao zanimljive.

(Ubrzanje.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ubrzanje Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari