• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otvorene prijave za regionalnu konferenciju o inovacijama i tehnologiji: Kako se prilagoditi novim trendovima?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Konferenciju organizuju ICT HUB i Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), uz pokroviteljstvo Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija

  • 0
Kompanija, zaposleni, programeri Foto: Shutterstock

Regionalna konferencija o inovacijama i tehnologiji "SPLET TECH" biće održana 8. oktobra u Beogradu.

Konferenciju zajednički organizuju kroz nekoliko projekata ICT HUB i Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), uz pokroviteljstvo Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija, saošteno je iz USAID.

Prijave za konferenciju su otvorene.

Program konferencije obuhvatiće teme kao što su inovacije, tehnološko preduzetništvo, bolje povezivanje inovacionog ekosistema i uspeh domaćih kompanija na svetskom tržištu.

Iz organizacije navode da će biti više od 30 sesija, a učesnici će imati priliku da saznaju kako tradicionalne industrije mogu da se prilagode novim generacijama i trendovima.

"U narednim nedeljama ćemo podeliti dodatne informacije i najaviti nove teme koje će sigurno privući pažnju javnosti", poručuju organizatori.

Ova konferencija okuplja inovatore, startape, uspešne studente, naučnike, profesore sa fakulteta, investitore, ljude koji razvijaju inovacije u kompanijama i ostale preduzetnike.

Konferenciju organizuju ICT Hub kroz projekat "Srbija Inovira" i Inicijativa "Digitalna Srbija" kroz projekat "Preduzmi ideju", uz saradnju sa USAID i uz podršku Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija.

Konferenciju će podržati A1, Silicon Gardents, Fond za inovacionu delatnost, Razvojna agencija Letonije.

(Ubrzanje.rs/Tanjug)

Video: Aplikacija otkriva ravna stopala: Ideja studenata iz Pirota, snimili smo kako otkrivaju deformitet

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ubrzanje Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari