• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Piroćanac osvojio Vol Strit, posle godina rada stigla kruna: "Moguće je iz malog grada stići u svetski vrh"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od 2013. godine njegov tim je sedam puta proglašavan za najbolji

  • 0
Bojan Ćirić Foto: Privatna arhiva

Bojan Ćirić, dugogodišnji ekspert - konsultant u najvećoj svetskoj konsultantskoj kompaniji Deloitte u Njujorku, promovisan je na poziciju koja predstavlja sam svetski vrh kada je o ovom poslu reč - postao je takozvani Technology fellow, čime je praktično, u sportskom žargonu, osvojio Ligu šampiona.

Reč je o poziciji na kojoj se promovišu najbolji svetski stručnjaci u svojim oblastima, a njegova specijalnost su veštačka inteligencija, Cloud inženjering i generalno predviđanje trendova u ovoj oblasti.

Kako poručuje Ćirić, kad se veruje u svoj snove, ništa nije nemoguće

Njegov tim je od 2013. godine sedam puta u njujorškoj kancelariji Deloitte proglašavan za najbolji, a mladim Piroćancima i sunarodnicima poručuje da budućnost pripada onima koji veruju u svoje snove.

"Upravo ja sam dokaz da je moguće iz jednog malog grada, kao što je Pirot, stići u sam svetski vrh u oblasti kojom se bavite i usavršavate", kaže za Ubrzanje.rs.

Bojan Ćirić je završio pirotsku gimnaziju, gde je bio pripadnik legendarne generacije matematičara, koja je iznedrila i svetskog šampiona u matematici, a zatim je završio beogradski FON i otisnuo se preko okeana.

(Ubrzanje.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ubrzanje Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari