• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stiže prvi trostruko sklopivi telefon na svetu: Ima veliki ekran, kad ga rasklope pretvara se u tablet

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi uređaj direktno konkuriše novom modelu ajfona

  • 0
  • Telefon će biti predstavljen javnosti u septembru

  • Informaciju je objavio jedan od predstavnika Huaveja

  • O ceni se još spekuliše

Svet mobilne tehnologije na pragu je nove ere. Kineski tehnološki gigant Huavej (Huawei) zvanično je potvrdio da će u septembru predstaviti prvi trostruko sklopivi telefon na svetu, čime će postaviti nove standarde u industriji pametnih telefona.

Kako prenosi Huawei Central, ovu uzbudljivu vest objavio je predsednik Huavej Consumer Business Group Yu Chengdong, tokom ceremonije isporuke automobila STELATO S9.

Još nema zvaničnih fotografija

Novi uređaj ide direktno u borbu protiv nadolazećeg iPhone 16. Trebalo bi da radi na Huavejevom operativnom sistemu HarmonyOS i koristi Kirin čip.

Iako još nema zvaničnih slika, zna se da će novi uređaj imati veliku okruglu kameru sa više sočiva. Nedavne slike koje su procurele pokazuju da će telefon imati veći ekran od većine sklopivih modela, a biće opremljen i olovkom sa strane, piše Index.

Kada je sklopljen, izgleda kao standardni mobilni telefon, dok se u rasklopljenom stanju pretvara u tablet. Datum lansiranja i cena još uvek nisu potvrđeni.

(Ubrzanje.rs)

Video: Pirotski đaci napravili startap kompaniju: Pokrenuli platformu Majstorski

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ubrzanje Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari