• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

ChatGPT dobija novu funkciju: Pamćenje!

Vreme čitanja: oko 1 min.

OpenAI je rekao da će test biti pokrenut među malim delom korisnika na ChatGPT-ovom besplatnom i plaćenom "Plus" nivou tokom nedelje

  • 0
ChatGPT Foto: Tanjug/AP Photo/Michael Dwyer
  • Ove promene bi omogućile da četbot postane "komunikativniji";
  • Korisnici će i dalje moći da upravljaju "uspomenama" koje četbot beleži;
  • Primena se očekuje u narednim nedeljama;

OpenAI saopštio je u utorak da testira funkciju koja će omogućiti ChatGPT-u da zapamti stvari o kojima korisnici razgovaraju sa četbotom u budućim razgovorima.

Kompanija je rekla da će test biti pokrenut među malim delom korisnika na ChatGPT-ovom besplatnom i plaćenom "Plus" nivou tokom nedelje, sa planovima za širu primenu.

Ove promene bi omogućile da četbot postane "komunikativniji" prenosi Business Insider.

Korisnici će moći da isključe nove funkcije "pamćenja" i izbrišu određena "sećanja" ili da direktno kažu ChatGPT-u da zaboravi određene delove informacija.

OpenAI je rekao da preduzima korake kako bi osigurao da ChatGPT neće automatski evidentirati ono što nazivaju "osetljivim informacijama", kao što su recimo informacije o vašem zdravlju.

Kompanija je upozorila da može koristiti vaše "uspomene" za obuku budućih verzija AI modela - zato pazite šta unosite u njega.

(Ubrzanje.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ubrzanje Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari