• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jubilarna deseta konferencija "DIGITAL 2024" sutra u Privrednoj komori Srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ujedno biće organozovana druga po redu dodela nagrada "Digital Awards"

  • 0
Privredna komora Srbije, PKS Foto: Mateja Beljan

Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima "DIGITAL 2024" biće održana sutra u Privrednoj komori Srbije.

Na otvaranju konferencije, koja će početi u 10.30 časova, govoriće ministar informisanja i telekomunikacija Dejan Ristić, pomoćnik ministarke nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Vladimir Radovanović i drugi, najavila je PKS.

Teme o kojima će se govoriti kroz pet panel diskusija odnosiće se na to kako je izgledao i kako će izgledati svet medija, telekomunikacija i digitalnih trendova, kao i na teme koje će obeležiti naredni period u ovim oblastima.

Neki od učesnika biće generalni direktori telekomunikacionih operatera u našoj zemllji poput generalnog direktora Telekoma Srbije Vladimira Lučića, predstavnici najvećih medijskih kuća u Srbiji, tržišni lideri, poznavaoci telekomunikacija i svih vrsta medija kao i ostali stručnjaci koji pokreću privredu u Srbiji, navedeno je u saopštenju.

Na ovogodišnjoj 10. konferenciji "DIGITAL 2024" biće organizovana druga po redu dodelu nagrada "Digital Awards" najboljima iz oblasti medija, telekomunikacija, marketinga, PR-a, ICT industrije i digitalnih inovacija.

(Ubrzanje.rs/Tanjug)

Video: "Mejkers lab" u Tehničkoj školi u Pirotu: Đaci će ovde izučavati veštačku inteligenciju, robotiku...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ubrzanje Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari