• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija čelik za izvoz ima: PKS dodelila žig "Čuvarkuća" vodećem domaćem proizvođaču

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žig je pečat je i potvrda posvećenosti vrhunskom kvalitetu, domaćem poreklu i ekološkoj odgovornosti, po čemu su prepoznatljivi na tržištu

  • 0
Vairioci u Arhimod fabrici Foto: Nikola Anđić
  • Kompanija "Metalfer Steel Mill" prepoznata u u okviru projekta "Stvarano u Srbiji";
  • Broje preko 600 stalno zaposlenih;
  • Kompanija je aktivan igrač i na globalnom tržištu;

Privredna komora Srbije u okviru projekta "Stvarano u Srbiji" dodelila je žig "Čuvarkuća" kompaniji "Metalfer Steel Mill", koja je vodeći domaći proizvođač čelika.

"Proizvodi 'Metalfer Steel Mill-a' prisutni širom zemlje ugrađeni su u naše puteve i veliki broj drugih građevinskih i infrastrukturnih projekata. Širok asortiman ispunjava najviše industrijske standarde i uključuje rebrasti betonski čelik u šipkama, rebrasti betonski čelik u koturu, toplovanu žicu i čelične gredice", rekla je dr Jelena Zakonović, generalna direktorka kompanije.

Sa savremenim postrojenjima i tehnološkim inovacijama, njihovi proizvodi postali su sinonim za čelik vrhunskog kvaliteta na domaćem tržištu. Pored toga, kompanija je aktivan igrač i na globalnom tržištu kroz izvoz svojih proizvoda u region i mnoge zemlje Evropske unije.

Sa timom istaknutih stručnjaka i predanim radom svih zaposlenih, kompanija prati najsavremenije trendove i stalno unapređuje proizvodne procese kako bi odgovorila na zahteve savremenog i dinamičnog tržišta.

"Metalfer Steel Mill broji preko 600 stalno zaposlenih čiji angažman ne samo da doprinosi proizvodnji visokokvalitetnih čeličnih proizvoda, već podržava i lokalnu privredu. Saradnja sa malim proizvođačima i lokalnim dobavljačima deo je naše strategije društvene odgovornosti, doprinoseći održivom razvoju lokalnih zajednica", objašnjava Zakonović.

(Ubrzanje.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ubrzanje Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari