• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Želite da budete uspešniji i bolji od konkurencije – rešenje je Inovers!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Korisnici platforme, koja je bazirana na AI, u mogućnosti su da što bolje sagledaju svoje trenutne poslovne mogućnosti, ali i da procene izvozni potencijal svojih proizvoda

  • 0
innoverse, centar za digitalnu transformaciju Foto: Privredna komora Srbije
  • Lako sagledajte svoje izvozne potencijale

  • Dubinska Swot analiza – lako uz pomoć Inno-Verse

  • Na ovoj platformi lako možete da proverite svoju biznis ideju, ali i da unapredite postojeće proizvode

Nova digitalna platforma bazirana na veštačkoj inteligenciji, Inno-Verse, pravo je rešenje za sve one koji žele da unaprede poslovanje svojih kompanija. Novi servis Privredne komore Srbije koji je lansiran upravo danas ima za cilj da na što brži i lakši način poveže privredu sa najnovijim IT rešenjima i svime što u oblasti koja vas zanima radi vaša konkurencija.

Uz pomoć Inno-Versa koji je baziran na AI korisnici su u mogućnosti da što bolje sagledaju svoje trenutne poslovne mogućnosti, ali i da procene izvozni potencijal svojih proizvoda. Digitalna platforma omogućava vam da na lak način dođete do kvalitetnih rešenja koja će vam pomoći da prevaziđete poslovne izazove i unapredite poslovanje.

Još jedna od važnih alatki koju sadži Inno-Verse je da korisnici mogu da provere svoju ideju ili proizvod, uporede ih sa konkurencijom, ali i dobiju pomoć u dizajniranju novih proizvoda. Ono što sa lakoćom Inno-Vers radi jeste dubinska "swot" analiza i projekcije budućih trendova.

Uz korišćenje ove platforme štedite novac i vreme uz racionalnije korišćenje kompanijskih resursa što će vam doneti šansu za bolje pozicioniranje na tržištu.

Korisnici Inno-Versa imaće na raspolaganju i povezivanje sa akademskom i naučno-istraživačkom zajednicom, naučno-tehnološkim parkovima i startapima. Ove informacije mogu vam biti od velikog značaja.

Nova digitalna platforma Inno-Verse delo je Centra za digitalnu transformaciju Prviredne komore Srbije (CDT) i austrijske kompanije "In Manas", a promocija ove usluge održava se danas u velikoj sali PKS.

Nakon nedavnog lansiranja BizChata, ovo je drugi digitalni servis na bazi AI koji je pokrenula Privredna komora Srbije sa ciljem potpune digitalizacije svih servisa i usluga privredi.

Video: Koje su prednosti Inoversa

(Ubrzanje.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ubrzanje Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari