• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bavite se poljoprivredom, volite lov ili ribolov? Poziv za učešće na Međunarodnom sajmu u Bijeljini

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cilj učešća na ovom 22. Međunarodnom sajmu, kako navode iz RPK Leskovac, jeste unapređenje dosadašnje i stvaranje nove saradnje privrednika

  • 0
pecanje, ribolov Foto: Shutterstock

Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i ribolova "Interagro 2024" održaće se od 19. do 21. septembra u Bijeljini, a Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Jablaničkog i Pčinjskog upravnog okruga, u saradnji sa Područnom privrednom komorom Bijeljine, organizuje učešće privrednika iz Srbije na ovom sajmu.

Cilj učešća na ovom 22. Međunarodnom sajmu, kako navode iz RPK Leskovac, je unapređenje dosadašnje i stvaranje nove saradnje privrednika, malih i srednjih preduzeća iz Srbije i Republike Srpske i BiH, kako u pogledu poslovno tehničke, tako i komercijalne saradnje, kao i zajedničkog ulaganja.

RPK Leskovac po prvi put učestvuje na Međunarodnom sajmu u Bijeljini pa je tako ove godine obezbedila besplatan štand za privrednike iz Srbije koji se na štandu PKS-RPK Leskovac mogu predstaviti putem propagandnog materijala i proizvoda.

Privrednici koji žele da učestvuju na Sajmu, imaju mogućnost da se lično pojave na Sajmu, ili da svoje proizvode dostave Komori Leskovac, koja bi ih izložila na svom štandu.

"Bilo bi nam zadovoljstvo da uzmete učešće na sajmu, u saradnji sa PKS-RPK Leskovac, budete član privredne delegacije i predstavite svoju kompaniju", poručuju iz RPK Leskovac.

U cilju kvalitetne pripreme posete privredne delegacije Bijeljini, apeluju da se oni koji žele da učestvuju PKS-RPK Leskovac prijave do 2. septembra.

(Ubrzanje.rs)

Video: Poslovni forum Srbija - Japan: Zajedno možemo da kreiramo rešenja za budućnost

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ubrzanje Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari